Gedragsproblemen

“Maar hij is verder echt heel lief hoor!”

En ja, dat is hij ook …. want je hond heeft niet op een dag de beslissing gemaakt om maar eens even lekker uit te vallen aan de lijn, veel te blaffen, gestrest zijn etc.

Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn, waarom je hond bepaald gedrag gaat vertonen. En dat is de basis van waaruit ik werk.

We gaan samen kijken naar die reden en van daaruit bezig met de oplossing. Een oplossing waarbij voor mij het welzijn van je hond, samen plezier hebben en de band tussen jou en je hond voorop staan.

Hoe ga ik te werk:

Gratis gesprek

Wil jij aan de slag met de gedragsproblemen waar je tegen aan loopt met je hond. Dan plannen we samen een afspraak in om te videobellen.

Deze afspraak duurt een half uur en hierin nemen we door waar je precies tegen aan loopt, vertel ik wat over mijn werkwijze en kunnen we gelijk kijken of we bij elkaar passen.

Intakegesprek

Ja, we hebben besloten om met elkaar verder te gaan en dan?

Dan kom ik bij je thuis voor een intakegesprek van ongeveer 1 ½ uur.

Voor het intakegesprek ontvang je van mij een vragenformulier die je voor het gesprek in mag vullen en naar mij terug stuurt. Tijdens het intakegesprek nemen we alles door, observeer ik je hond, gaan we bezig met de opzet voor jullie plan op maat en de eerste tips en adviezen.

Plan op maat:

Jullie plan op maat bestaat uit sessies bij jullie thuis en begeleiding tussen de sessies door.

We gaan bezig met de punten waar jullie tegen aan lopen en de dingen die ik gesignaleerd heb tijdens het intakegesprek. Samen met plezier bezig, in het ritme en tempo dat bij jullie past.