Hondengedragscoaching

Hondenwerk = maatwerk

Iedere hond, ieder baasje, iedere situatie is weer anders.

Ik maak daarom een plan op maat, dat bij jullie situatie past, om zo samen doelgericht en op een positieve manier bezig te gaan.

Hond speelt met riem

Gedragsproblemen hond

Loop jij tegen probleem gedrag aan met je hond en wil je daar graag samen mee aan de slag …

Hond laten rusten of slapen

Buitenlandse hond of herplaatser

Heb je net een buitenlandse hond of een herplaatser geadopteerd en wil je graag een goede start maken samen of zijn jullie toe aan de stap om samen de wereld te gaan ontdekken. Dan heb ik daar een mooi traject voor.

Angstige hond

Honden met trauma of angstige honden

Heeft jouw hond een voor hem traumatische ervaring mee gemaakt of is hij erg angstig?  Dan kan ik jullie daar in begeleiden.

Ontspannen hond

Snuffeltraject

Er is een heel leuk snuffeltraject in ontwikkeling, dat ik samen met Fieke van Snuffeltuin Fleur ga doen. Binnenkort meer informatie hier over.

wandelen met hond

Wandel coaching

Wil je graag op een leuke manier samen werken met je hond, je hond beter begrijpen en werken aan jullie band samen… Lopen jullie niet tegen grote problemen aan samen en is het toch fijn als iemand een keer met jou en je hond meeloopt …

Hond laten zitten, hondentraining

Wil jij graag tijd en energie steken in je hond

Ben je gemotiveerd om samen bezig te gaan

Besef je, dat gedrag niet in een uurtje verbeterd is en dat daar tijd in gaat zitten?

Neem dan contact met me op.

Een bank opbouwen met je herplaatshond. Contact met je hond.

Ik werk in een straal van maximaal een uur rijden vanaf Deventer. Plaatsen waar ik veel werk zijn:

Deventer, Diepenveen, Twello, Wilp, Gorssel, Eefde, Zutphen, Eerbeek, Brummen, Bathmen, Apeldoorn, Loenen, Beekbergen, Ugchelen, Olst, Heeten, Holten, Epe, Wijhe, Raalte, Heerde, Laren, Lochem, Vorden, Emst, Hattem, Zwolle, Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Dieren, Hoenderloo, Wezep, Teuge, Epse, Nieuw Heeten, Wesepe, Broekland, Den Nul, Oene, Klarenbeek, Voorst, Lettele, Marienheem, Warnsveld, Gieteloo, Posterenk, Terwolde, Vaassen, Rijssen