Whatsapp

Aanbevolen door dierenartsen

HWIB Keurmerk

Niet iedereen kan lid worden van het HWIB Keurmerk, waar ik bij ben aangesloten. Er vindt een strenge selectieprocedure plaats waar onder andere wordt gekeken naar: diploma’s en certificaten, recensies,  geschiktheid als individu, contact met oud-cliënten. Ook wordt er meegekeken tijdens trajecten en consulten. Tevens moet de service gericht zijn op zowel mens als hond, zodat de aandacht over jou en je hond verdeeld wordt. Als je als hondengedragsdeskundige eenmaal lid bent van ons keurmerk dan zijn er bepaalde voorwaarden waaraan je je  moet houden. De leden van het Keurmerk worden maandelijks bijgeschoold in het helpen van mens en hond. Het HWIB Keurmerk staat open voor verschillende opvoedmethodes, mits deze hun werking al hebben bewezen i.c.m. de betreffende hondengedragsdeskundige. Zo zorgen wij voor een sterk keurmerk. Wanneer je ziet dat een hondengedragsdeskundige en coach lid is van het  HWIB Keurmerklogo, kan je er zeker van zijn dat je goed geholpen wordt. Aangezien ik als hondengedragsdeskundige ook lid ben van dit keurmerk, bent je dus verzekerd van goede hulp voor jou en je hond.

Ik heb mijn opleiding tot hondengedragsdeskundige bij Eddy mogen volgen en ben heel erg blij dat ik onder dit keurmerk mag werken. Hij coacht op een leuke manier, waardoor je zelf aan het denken gezet wordt. Geen kant en klaar pakket met theorie leren en dan een examen. Hij laat je zelf ervaren waarom iets wel of niet werkt. Ik moest zelf gaan nadenken over oplossingen, mijn eigen doelen, het gedrag van honden en de invloed die wij als mens daar op hebben. Op deze manier heb ik op een leuke manier heel veel geleerd en tegelijk ook ervaring op mogen doen.  Ook kan ik een beroep doen op de ervaring en specialismen van de andere leden van het keurmerk. Een mooie toevoeging, want samen kom je verder dan alleen.

Daarnaast worden we als leden van het keurmerk maandelijks bijgeschoold in het helpen van mens en hond. Door al deze punten ben je als klant verzekerd van goede hulp waarbij de service aan jou en je hond voorop staat.