Samen de wereld in met je adoptiehond

 

 

Contact met je hond. Hond kijkt me aan. Hoe bouw je een goede band op met je adoptiehond

Live

Love

Laugh

Woof

Wandelen met je adoptiehond

 

Ja! Daar is hij dan! Je nieuwe maatje. Je hebt een hond uit het buitenland geadopteerd of misschien wel een herplaatser.

Jullie hebben samen eerst even de tijd genomen om elkaar te leren kennen en te wennen aan alles wat het meebrengt voor zowel je hond als ook  jezelf.

En nu zijn jullie toe aan een volgende stap. Hoe ga je samen de wereld in? Hoe ga je verder het wandelen buiten oppakken? Je hond socialiseren met verschillende prikkels. Waar is je hond al wel aan toe en waar nog niet?

Misschien laat je hond wat gedrag zien, waar je graag van zou willen weten wat het betekend en hoe je er het beste mee om zou kunnen gaan.

Dan is dit traject ideaal!

 

Dit traject kan je starten als je hond tussen de 2 maanden en 6 maanden bij je is.

 

 

Waar kan ik jou en je hond in begeleiden:

– Ik neem je mee in de wereld van je hond, welk gedrag laat hij zien en wat betekend eigenlijk dat gedrag?

– Welke stappen zou je kunnen uitbreiden met je hond en hoe kan je dat het beste aanpakken?

– Hoe zorg je voor een goede balans tussen het wennen / rust en prikkels, want het is allemaal ook nog nieuw voor je hond

– Wat geeft je hond aan met zijn lichaamstaal

– Hoe ga je het wandelen verder opbouwen

– Situaties en ervaringen buiten, hoe ga je daar mee om

– Nieuwe prikkels, hoe ga je je hond daar aan laten wennen?

– Visite ontvangen, hoe ga je dat aan pakken

– Jouw hond en andere honden, hoe begeleidt je dat

– Socialiseren, wat is dat precies en wat kan je hond nu aan?

– Liefdevol de wereld ontdekken, zodat jullie samen, met elkaar kunnen genieten

 

Voor wie is dit traject

– Honden die uit het buitenland komen

– Herplaatsers

– Honden uit het asiel

– Honden die na de leeftijd van 6 maanden worden geplaatst.

Dus ouder dan 6 maanden zijn, op het moment dat ze bij je komen

– Jij een hond vriendelijke werkwijze zoekt, zonder pijn / dwang of intimidatie

 

Het traject wordt persoonlijk afgestemd op jullie eigen situatie en naar wat je hond nodig is.

 

Ervaringen van anderen:

Janine heeft ons geholpen toen onze hond uit het buitenland bij aankomst meer gestrest bleek te zijn dan we hadden verwacht. Zij gaf aan welk tempo we konden volgen en hoe we hem zo goed mogelijk aan zijn nieuwe plek konden laten wennen. Het was erg prettig om deze houvast te hebben. De sessies hebben ons vertrouwen gegeven om om te gaan met situaties binnen en buiten huis. Janine nam alle tijd om ons te helpen en keek goed naar wat onze situatie specifiek nodig had. We hadden het gevoel alles te kunnen vragen waar we tegenaan liepen en zelfs tussen de sessies door konden we haar via mail en Whatsapp  bereiken. We raden het zeker aan om Janine haar hulp in te schakelen voor al je honden vragen! 

 Janine is een ontzettend leuke, positieve vrouw en een uitermate kundige hondencoach! Ze heeft ons uitstekend geholpen met onze Jessie, een herplaats Duitse herder van bijna 7 jaar. Ze weet alles zo duidelijk terug te brengen tot kleine stapjes, waardoor we het gevoel kregen dat het ook werkbaar en haalbaar was. En dat is ook zo gebleken. Ze is een aanrader voor iedereen die zijn of haar hond beter wil leren begrijpen of gedragsproblemen wil aanpakken. Een topper!

 

 Janine heeft mij en mijn lieve asielhondje enorm geholpen. Haar warmte en positieve energie maken elke sessie ontspannen en leuk. Ik heb zoveel geleerd, ze maakt het heel makkelijk om alles te begrijpen. Ik zie in zo’n korte tijd enorme verbeteringen voor mijn hond en het is ook heel goed voor mijn eigen zelfvertrouwen. Zeker een aanrader!

 

Denk je nu, Yes! Dit wil ik, laat dan hieronder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

 

 

 

 

 

Een bank opbouwen met je herplaatshond. Contact met je hond.

Ik werk in een straal van maximaal een uur rijden vanaf Deventer. Plaatsen waar ik veel werk zijn:

Deventer, Diepenveen, Twello, Wilp, Gorssel, Eefde, Zutphen, Eerbeek, Brummen, Bathmen, Apeldoorn, Loenen, Beekbergen, Ugchelen, Olst, Heeten, Holten, Epe, Wijhe, Raalte, Heerde, Laren, Lochem, Vorden, Emst, Hattem, Zwolle, Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Dieren, Hoenderloo, Wezep, Teuge, Epse, Nieuw Heeten, Wesepe, Broekland, Den Nul, Oene, Klarenbeek, Voorst, Lettele, Marienheem, Warnsveld, Gieteloo, Posterenk, Terwolde, Vaassen, Rijssen