Buitenlandse hond of herplaatser

Buitenlandse hond of herplaatser

 

Wat super leuk! Als je op deze pagina kijkt, dan betekend het, dat je van plan bent om een buitenlandse hond of herplaatser te adopteren, of er misschien al wel één in huis hebt.

Goed nieuws! Voor beide heb ik namelijk een passend traject.

 

Een goede start met je adoptiehond … de naam zegt het al. Ben je van plan om een hond te adopteren of is hij echt nét bij je. Dan kan het soms fijn zijn als iemand met je mee kijkt in die beginfase. Het is toch even wennen aan elkaar. Zowel voor jou als je hond. Ik kan jullie heel mooi in dit beginproces begeleiden. Wat is nou wel of juist niet handig om te doen?

 

Samen de wereld in met je adoptiehond … dit traject is voor als je hond al iets langer bij je is, jullie samen al een beetje gewend zijn aan elkaar en het tijd is om de stap te maken en met elkaar de wereld in te gaan. Socialiseren? Omgaan met verschillende prikkels buiten? Dit soort dingen kunnen juist in dit traject aan bod komen. 

 

Voor beide trajecten geldt: We maken het passend naar jullie situatie, dus waar jij en je hond tegen aan lopen. Omdat geen enkele hond en ook geen enkel mens hetzelfde is.

 

Voor meer informatie, klik op onderstaande link:

 

 

 

 

Hond uit asiel, hond speelt met riem

Een goede start met je adoptiehond

Ja, die match! Je hebt een hele leuke herplaatser of hond uit het buitenland gevonden en de klik is er. Hoe ga je dan de eerste periode met je nieuwe hond in? … Laat ik dat nou fantastisch vinden om jullie daar in te begeleiden.

Adoptiehond

Samen de wereld in met je adoptiehond

Je buitenlandse hond of herplaatser is al even bij je, jullie zijn al wat meer gewend aan elkaar. Je hond is gewend aan zijn nieuwe huisje en geland na de verhuizing. En dan? … Hoe ga je samen de wereld buiten ontdekken?

Hond aan de riem, ontspannen wandelen met je hond

Lijkt het je fijn om samen met mij en je adoptiehond aan de slag te gaan?

Neem dan contact met me op, om te kijken naar wat ik voor jullie kan betekenen.

Een bank opbouwen met je herplaatshond. Contact met je hond.

Ik werk in een straal van maximaal een uur rijden vanaf Deventer. Plaatsen waar ik veel werk zijn:

Deventer, Diepenveen, Twello, Wilp, Gorssel, Eefde, Zutphen, Eerbeek, Brummen, Bathmen, Apeldoorn, Loenen, Beekbergen, Ugchelen, Olst, Heeten, Holten, Epe, Wijhe, Raalte, Heerde, Laren, Lochem, Vorden, Emst, Hattem, Zwolle, Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Dieren, Hoenderloo, Wezep, Teuge, Epse, Nieuw Heeten, Wesepe, Broekland, Den Nul, Oene, Klarenbeek, Voorst, Lettele, Marienheem, Warnsveld, Gieteloo, Posterenk, Terwolde, Vaassen, Rijssen